Palvelumme

Kultahamsterin laskenta- ja neuvontatoimisto Oy
Guldhamsters redovisnings- och rådgivningsbyrå Ab 

Kirjanpito ja taloushallinto

Tärkein kysymys mietittäväksesi on, että haluatko asioiden sujuvan mahdollisimman jouhevasti ja vaivattomasti vai haluatko mielummin käyttää omaa aikaasi kuittien, tiliotteiden ja muiden kirjanpitotositteiden etsimiseen. Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

taloushallinto sähköisesti

Tämä on sitä nykyaikaa. Sähköisessä taloushallinnossa saat kaikki asiat sujumaan yhteiskäytössä olevalla ohjelmalla. Ostolaskut saapuvat verkkolaskuina ja pystyt hyväksymään ne maksuun. Voit laskuttaa omia asiakkaitasi verkkolaskuna, sähköpostitse tai halutessasi vaikka kirjepostilla. Kirjanpito-ohjelma noutaa säännöllisesti tiliotteet pankista. Mitään erillistä verkkopankkisysteemiä ei välttämättä edes tarvita. Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Taloushallinto puolisähköisesti tai peräti paperilla

Täysin sähköistetty taloushallinto ei aina ole paras ratkaisu, kuten esim. tilanteessa, jossa kirjanpitotapahtumia on vain muutamia vuodessa. Sähköisen ja paperisen taloushallinnon välillä on lukuisia erilaisia vaihtoehtoja. Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Taloushallinnon ohjelmistot

Kunnon työkalut helpottavat elämää. Sähköinen taloushallinto hoituu näppärästi Fennoalla. Yhteiskäytöllä ohjelmasta saadaan kaikki tehot irti. Puolisähköiseen taloushallintoon ja mappikirjanpitoon tarjolla monia ratkaisuja. Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

"Fennoan taloushallinnon järjestelmässä kirjanpito on kaiken perusta. Kaikki muut osiot toimivat yhteistyössä sen kanssa reaaliaikaisesti ja saumattomasti. Fennoa tekee kirjanpidon rutiineista automaattiset, sähköiset ja nopeat."

"SimplBooksia ei tarvitse asentaa tietokoneelle. Verkkopohjaisuus mahdollistaa ohjelmaan pääsyn sijainnista ja laitteesta riippumatta."

"Passeli Merit (aikaisemmin Merit Aktiva) helpottaa taloushallinnon rutiineja tuntuvasti. Sen monipuoliset ominaisuudet auttavat kokeneimpiakin ammattilaisia suoriutumaan tehtävistään nopeammin, laadukkaammin ja tehokkaammin."

"Älä enää hypi sovelluksesta toiseen, vaan kerää tuloja, hoida kuluja ja valmistele kirjanpitosi yhdessä paikassa. Holvin avulla ymmärrät yrityksesi taloutta kokonaisvaltaisesti."


Paljonko se lysti maksaa?

Sähköisen kirjanpidon hinnoittelussa on pyritty selkeyteen ja läpinäkyvyyteen: paketin kuukausimaksu plus tositteet. Muut selvitystyöt laskutetaan käytetyn ajan perusteella. Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Puolisähköinen ja paperinen kirjanpito laskutetaan pääsääntöisesti käytetyn ajan mukaan. Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Sähkö M

89 €/kk
+ 2 €/tosite

(Hinnat ilmoitettu ALV 0 %)

Sähkö L

119 €/kk
+ 2 €/tosite

(Hinnat ilmoitettu ALV 0 %)

PAPERI M

15 €/kk
+ 60 €/h

(Hinnat ilmoitettu ALV 0 %)

Muut palvelumme

Kultahamsterin laskenta- ja neuvontatoimisto Oy on paljon muutakin kuin pelkkää kirjanpitoa. Autamme sinua yrityksen perustamisessa. Otamme kanssasi uuden yrityksesi ensiaskeleet. Neuvomme sinua yrityksesi erilaisissa tilanteissa. 

Tässä on lueteltu muutamia muita palveluita. Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Yrityksen perustaminen ja neuvonta

Oletko perustamassa uutta yritystä? Onko mielessäsi jotain perustamiseen liittyviä kysymyksiä vailla vastauksia? Haluatko sparrausta yritystoiminnan käynnistämisessä? Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Yhdistyksen perustaminen

Yhdistys on kertakaikkisen mainio juttu esim. kuoron tai harrastajateatterin pyörittämiseksi. Tarvitsetko apua yhdistyksen sääntöjen muokkaamiseen tai yhdistyksen perustamiseen? Tarvitsetko neuvoja yhdistyksen rahaliikenteen hoitamisessa? Entä yhdistyksen kirjanpidon ja toiminnantarkastuksen järjestämiseen? Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Yhdistyksen toiminnantarkastus

Eikö yhdistyksellänne ole toiminnantarkastajaa? Ei hätää, nyt on. Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Yksityishenkilöiden veroilmoitukset

Tarvitsetko apua veroilmoituksen antamisessa? Vaikuttavatko kaiken maailman vähennykset sekavilta? Ei hätää, apua löytyy. Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Koulutus

Mitä se tase tarkoittaa? Miksi tuloslaskelmassa on eri numero kuin pankkitilillä rahaa? Miten ne arvonlisäverot nyt menivätkään? Mitä ovat yksityisnosto ja -sijoitus? Haluaisitko tehdä toiminimesi veroilmotuksen, mutta et oikein osaa? Onko käytössäsi hieno ja monipuolinen ohjelmisto, jonka käytössä tarvitset opastusta? Olisiko mukavaa, jos joku istuisi vaikka tunnin siinä vieressä ja neuvoisi kädestä pitäen? Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Kultahamsterin laskenta- ja neuvontatoimisto Oy
Guldhamsters redovisnings- och rådgivningsbyrå Ab

s-posti/epost info@kultahamsteri.fi
puh/tfn +358 40 550 6839

Y-tunnus/FO-nummer 3221401-1
Kotipaikka Helsinki/Hemort Helsingfors

käyntiosoite/besöksadress
Lapinlahdenpolku 8 D (2. krs), 00180 Helsinki
Lappviksstigen 8 D (2. vån), 00180 Helsingfors

postiosoite/postadress
Haapaniemenkatu 3 C 44, 00530 Helsinki
Aspnäsgatan 3 C 44, 00530 Helsingfors